Türkiye’de ilk transfer kağıdını üreten Artsan,

baskılı ürünlerde kendine özgü farklı tasarımlarıyla ürünlerimize her geçen gün yenilikler ve kalite katarak büyümekteyiz. Müşteri memnuniyetini hedefleyerek , grafikten ürün teslimatına kadar tüm imalat aşamalarını kendi bünyesinde üretim yapmakta olan firmamız, uygun fiyat politikası ve kaliteden ödün vermeden teknolojik yenilikleri izleyerek, istenen kalite standartlarında sürekliliği sağlamak ve üretim yaparak hizmet vermektedir.

Türkiye’de ilk transfer kağıdını üreten Artsan, 9 tam otomatik 3 yarı otomatik baskı makinası, 20 adet el tezgahı 5 renk 50×70 ve 70×100 2 adet ofset baskı makinesinden oluşan Avrupa’nın en modern transfer kağıdı makine parkına sahiptir. Halen 100’ün üzeri işçisi, profesyonel eğitimli grafik tasarım ve montaj ekibi ile 5500m2lik fabrikasında tam entegre olarak transfer kağıdı imalatı yapan Artsan, sektörde üretim kapasitesi ve kalite sıralamasında Avrupa’nın zirvesinde bulunmaktadır. Ülkemizin ISO 9001 kalite yönetim sistemi sertifikasına sahip tek transfer firması olan Artsan üretiminin her aşamasında toplam kalite yönetimi prensiplerini benimsemiştir.

Artsan 30 yılı aşkın süredir dünyanın önde gelen markaları için konfeksiyon dünyası ile işbirliği içinde olup yüksek kalitede parça transfer baskı üretmektedir. Kalitesi rekabetçi fiyatları ve kısa terminleri ile sektörün lideri konumundadır.

www.artsantransfer.com