BETA-PAK

Beta-Pak 1997 yılından günümüze kadar,ambalaj sektöründe faaliyet göstermektedir . Beta-Pak yüksek standartlarda termoform ve özel ambalaj makineları üretimi yapmaktadır . Beta-Pak üretmiş olduğu makinelarda günümüzün en son teknolojilerini kullanmaktadır . Beta-Pak makinalarını uzman personeli ve geniş makina parkuru sayesinde en kaliteli şekilde üretir .
Beta-Pak ürettiği makineları 35 ülkeye ihraç ediyor .
Beta-Pak ileri teknoloji ürünü olan makinelarını profesyonel elemanları ile hızlı,güvenli,servisi ve yedek parşa stogo ile sunmaktadır.
Beta-Pak müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda özel tip makinelarda imal etmektedir .

Standart makinalarımızın tipleri ve kullanım alanları :

* BPT 20/25 TAM OTOMATİK TERMOFORM AMBALAJ MAKİNESİ :
Bal, reçel, tereyağ, çokokrem, margarin, ketçap, yoğurt, su, meyve suyu, sıvı sabun, ilaç çeşitleri, vb.

* BPT 26/37 TAM OTOMATİK TERMOFORM AMBALAJ MAKİNESİ:
(çubuklu çokokrem) (çokokrem + oyuncak) (çokokrem + bisküvi) Bal, reçel, tereyağ, çokokrem, margarin, ketçap, yoğurt, su, meyve suyu, sıvı sabun, ilaç çeşitleri, vb.

* BPZ- 400 TAM OTOMATİK ZİNCİRLİ TERMOFORM MAKİNESİ :
Gıda Endüstrisi : Peynir çeşitleri, zeytin, salam, sosis, sucuk, tavuk, balık ürünleri: karades, kalamar, köfte, börek, pizza, kadayıf, yufka, mantı, helva,ilaç çeşitleri vb.

Diğer endüstriler : Yedek parça, kırtasiye ürünleri, oyuncaklar, temizlik malzemeleri, vb.

* BPG 75/95 HAZIR KAP DOLUM MAKİNESİ :
Ayran, yoğurt, su, meyve suyu, çokokrem, vb.

TECRÜBE

BETA-PAK; Thermoform ambalajlama sektöründe 1997\’den bugüne faaliyet gösteren 18 yıllık tecrübesi ile, yüksek kaliteli, ileri teknlojiyi benimsemiş profesyonel ekip çalışmasını ön planda tutan, devamlı olarak gelişen ve geliştiren, sektöründe dünyadaki gelişmeleri takip eden ve gelişmelerin getirmiş olduğu yenilikleri anında uygulayıp yeni gelişmelere yelken açan teknolojide ısrarcı, yaptıklarını ve yapacaklarını yeterli görmeyen, her geçen gün hedeflerini yükselten işinde idealist bir yapıya sahip olan bir makine üreticisidir

VİZYONUMUZ

Günümüz şartlarında teknik ve teknoloji durmadan değişmekte ve gelişmektedir. Bu değişim ve gelişme bireylerin ve kurumların üzerine uyma ve uygulama sorumluğunu getirmiştir. Bu sorumluluğu ve yükümlülüğü kendimize ilke edinerek, müşteri memnuniyetini ön planda tutup üretici ve tüketici dostu makinalar üretmeyi kendimize vazife olarak gördük. dolayısıyla teknolojinin tüm sistemlerini kullanıp siz değerli müşterilerimize en iyi, en güzel, en mükemmel makinaları üretmekten ve sunmaktan kıvanç/mutluluk doyuyoruz…
Üretim aşamasında güvenlik/emniyet ve insan sağlığı ön planda tutulmuş malzeme seçiminde hassas davranılmış uygun sertifikalı standarda uygun malzemeler kullanılmıştır.

MİSYONUMUZ

İlkesel olarak her ne kadar makina imal eden bir kuruluşta olsak fert olarak bizlerde birer tüketiciyiz. ürettiğimiz makinalardan çıkan ürünleri kullanmaktayız. Tüketici bilinci içerisinde makinalarımıza özen göstermekteyiz, aynı zamanda tüketici kimliğimizlede üreticimizin sorunlarını, istek ve arzularını iyi bilmemizden kaynaklanan deneyim ve tecrübeyle üreticimize kaliteli, sorunlarına çüzüm, fiyat uygunluğu, teknolojik gelişmelerin hemen uygunladığı makinalar üretmeyi hedef ve amaç edindik.
hedeflerimiz arasında ülkemizin daha önce yaşamış olduğu teknolojik geri kalmışlığını yok etmek, kendi alanımızda dışa bağımlılığı azaltmak, teknolojide ileri ülkeleri dahi geçip, dünya standartlarını bizlerin belirleyeceği uygun ortamı oluşturup, dünya konjoktöründe hakkımız olan yeri almaktır.

SOSYAL SORUMLULUK

İçerisinde bulunmuş olduğumuz sektörün İnsan sağlığına direkt etki eden bir sektör olduğunun bilinci ve sorumluluğunun idrakindeyiz. Bu nedenle ticari kaygılardan olumsuzluklardan sıyrılıp işimizi bu sorumluluk içerisinde yapma zorunluluğu vardır bizlerde bu zorunluluğa seve seve uymak zorundayız. Uymaya ve uygulamaya devam edeceğiz. Üretmiş olduğumuz makinalarda;
Hijyen konseptine uygun olması
Hızlı ve seri Üretimi
Şasede 304L CrNi paslanmaz çelik
Ürün temas yerlerinde 316 L CrNi paslanmaz çelik
Tüm parçalar standart normlara uygunluğu
Makine CE Standart belgesi
Emniyet sistemleri üst düzeyde
Operatör hakimiyet kolaylığı sağlama
Kullanımda kekesin anlayabileceği yalın kullanım kolaylığı
hammedde ısrafı önleme
Üretimde homojenlik
Sistemlerin Birbiriyle tam entegrasyonu
Ses ve gürültüden arındırılmış
,herhangği bir olumsuzlukta uzaktan yardım sistemi
Teknolojik bakimdan üst düzey sınıflandırma

gibi daha birçok etkeni göz önünde bulundurup satır arasında belirttiğimiz İNSAN faktörüne azami dikkat göstererek makine üretimi yapmaktayız.
BETA-PAK olarak, sektöre damgamızı vurmanın haklı gururunu üzerimizde taşımaktayız
Firmamız imalat ve satış organizasyonunu profesyonelce yapıp satış ve sonrası hizmette sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır.

BETA-PAK OTOMATİK
PAKETLEME ve AMBALAJLAMA MAKİNELERİ SAN. AŞ.

Adres : İslambey Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No. 84
Arnavutköy – Gaziosmanpaşa – İstanbul / Türkiye
Tel : + 90 212 597 69 90 ( 5 hat )
Fax : + 90212 597 22 44
E- Mail : info@betapak.comsales@betapak.com
Web : www.betapak.com