Sump Pompa Teknolojisi ve Pazarlama San.Tic. A.Ş.

Şirketimiz Japonya menşeili pompa imalatçısı Ebara Corporation firmasının Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir.
EBARA CORPORATION 1912 yılında Japonya’da kurulmuş olup, ana iştigal konusu pompa üretimi olan, yıllık 6 milyar doları aşan cirosu, 15.000 kişiden fazla çalışanı ve 0,5 Hp’den 65.000 Hp.’ye kadar her tipte su – sıvı pompasını tek isim altında kendi tesislerinde imal eden özelliği ile dünyanın en büyük pompa imalatçısı sıfatını taşımaktadır.
Sump Pompa Teknolojisi ve Pazarlama San.Tic. A.Ş. 1997 yılında pompa sektöründe uzun yıllardan beri emek vermiş, sektörün dalgıç atıksu pazar biriminde, Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren yabancı menşeili bir pompa imalatçısı kuruculuğunu yapmış (1990) ve bu firmayı önemli bir seviyeye getirmiş, Metin Oylumlu tarafından kurulmuştur.
Ebara’ nın imalat hattında seri olarak üretilen paslanmaz çelikten ve dökümden imal su, atıksu, proses pompaları ile şehir altyapı ve kanalizasyon terfi merkezlerinde kullanılan 1000 Hp’ ye kadar üretilen terzi usulü kuru ve yaş tipteki dalgıç pompalar, atıksu, sulama ve deniz suyu (tuzlu su) pompalanmasında kullanılabilen büyük ölçekli dikey yada yatay tipte (karışık eksenel akımlı, çift emişli, eksenel dik milli, yüksek basınçlı türbin tipi) pompalar, asitli suların basımında kullanılan yekpare(monoblok) olarak üretilebilen pentam plastik pompalar, enerji santrallerinde (termik santral, hidroelektrik vs.) , petrokimya tesisleri ve rafinerilerde ( petrol, LNG ) kullanılan API 610 standartlarında üretilebilen genel proses ve spesifik pompalar ve yine özel isteğe bağlı terzi usulü diğer tür sıvıları ( şeker, sıvılaştırılmış kömür, mayi, küllü ve cüruflu enerji santrali atığı gibi vs.) basabilen pompalarda üretilebilmektedir.
Sump Pompa firmasının genel müdürlük sıfatı ve sorumluluğunu üstlenmiş olan Metin Oylumlu firmanın ana stratejisini tek marka altında dünyanın en geniş pompa hattı ve imalat büyüklüğüne sahip Ebara Corporation firmasının sahip olduğu know-how teknoloji uygulama tecrübesi, pompa ve pompa istasyonu dizaynındaki sınırsız mühendislik kapasitesini doğru ve stratejik pazarlama, dağıtım ağının kurulması ile şekillendirmiştir. Burada ticari altyapının iyi kurulması teknik pazarlamanın ve proje takibinin Ebara teknik mantığı ile örtüşmesi olarak belirlemiştir. Bundan hareketle Ebara’nın pazardaki yeri ve ismi hergün daha sağlam bir zeminde yayılmaktadır.
Sonuçta; Sump pompa olarak 25 yıllık su ve sıvı pompalarının satış ve pazarlamasını kapsayan tecrübemizin, Ebara gibi bir dünya markasının amacının su, toprak ve havaya verdiği önemi sıfır emisyon hedefi, araştırma ve geliştirme faaliyeti ile bütünleşerek sadece ürün satışı olmadığının üretip ve satarken de insanlığın geleceğini temiz, yaşanabilir ve yeşil dünya ile şekillendirmek üzerine inşa edildiğini önemle vurgulamak isteriz.
www.sumppompa.com
Şerifali Mahallesi Bostancı Yolu Caddesi Başer Sok.No: 36 Ümraniye – İSTANBUL
Telefon::0 216 481 39 99
Faks: :0 216 481 39 95
E-posta: info@sumppompa.com