Türkel Fuarcılık A.Ş

1993 yılından günümüze;

Rusya Federasyonu, Ukrayna, Beyaz Rusya, Baltık Cumhuriyetleri, Polonya, Almanya, İtalya, Yunanistan, Macaristan, Danimarka, Hollanda, İspanya, Letonya, Romanya, Tunus, Mısır, İsrail, Ürdün, Lübnan, Kenya, Gana, Sudan, Suriye, Nijerya, Venezüella, Kanada, Güney Afrika, Singapur, Hong Kong, Kazakistan, Tataristan ve Katar’da olmak üzere, 30’u aşkın  ülkede,  4 kıtaya yayılmış geniş bir yelpazede fuarlar gerçekleştirmiştir ve gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı (www.ticaret.gov.tr) tarafından verilen yetki belgesi ile organizasyonlarını sürdürmektedir. Türkel Fuarcılık, İngiliz menşeyli GLOBAL Certification Ltd şirketi tarafından onaylanmış,  UKAS QUALITY MANAGEMENT  ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Belgesi’ne sahiptir.

Türkel Fuarcılık 2005 yılında Uluslararası Fuarlar Birliği ( UFİ ) üyeliğine kabul edilmiştir. Fuarcılık sektöründe öncü şirket olan Türkel Fuarcılık, deri ve kürk, hazır giyim, jean ve spor giyim, ev tekstili ve mobilya ve yanı sıra yapı, inşaat, elektrik, aydınlatma,  endüstriyel ürünler, makine ve otomotiv sektörlerine yönelik ihtisas fuarları organize etmektedir. Fuarcılık alanında yılların tecrübe ve birikimine sahip Kuruluş, İstanbul Merkez, Moskova ve Almatı ofisleri olmak üzere, aktif gelişmelere ve yeniliklere açık,  kaliteli hizmet sunan 76 kişilik profesyonel kadroyla faaliyet göstermektedir.

Türkel Fuarcılık, organizasyonları çerçevesinde ayrıca turizm, lojistik ve gümrükleme konularında da müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Türkel Fuarcılık olarak,

Vizyonumuz; Uluslararası fuarcılık sektöründe gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla, müşteri ihtiyaçlarını birincil sıraya yerleştirip, onlara en kaliteli hizmeti sunan öncü şirket olmak…

Misyonumuz; Türkiye’deki pazar payımızı sürekli arttırırken, yerli / yabancı müşteri oranımızı birbirine yaklaştırarak, ölçümlenmiş müşteri memnuniyetini her yıl yükselterek sektörün önünü açan, yön veren, geliştiren, yan unsurlarla ve teknoloji ile desteklenmiş organizasyonlar düzenlemek…

www.turkel.com.tr